Josefin - Mamma till världens finaste Liam -

Promenad.

fort denna dagen har gått tycker jag! Liam vaknade 7.3o idag också, en alldelles perfekt tid som sagt - i synnerhet då han i regel bara vaknar 1 gång per natt och är hungrig. Har fått en del tråkiga men nödvändiga telefonsamtal överstökade under förmiddagen iallafall, mycket som ska ordnas när bebis kommit - nu är det bara dagisplatsen kvar att ordna med.  Sedan har jag plockat lite här hemma och myst med lilleman, det blev så himla fint väder tidigare så jag tog med mig Tasha och Liam på en långpromenad, en hel timme blev det att vi var ute - avslutade på hundrastgården så vovven fick springa av sig lite. Så skönt det var ute och ännu skönare att röra på sig.. härligt att komma igång med motionen igen. 
Traskade hem och åt lite lunch allesammans och vilade i soffan tills lilleman somnade, vilket han gör ännu..

Imorgon ska jag och Liam till mitt jobb och hälsa på, så att alla får träffa honom - och så får även jag en chans att träffa dem, tro det eller ej - lite smått saknar man det ibland, jobbet. Fast det är mest arbetskamratera man saknar, sammanhållningen - och alla de goa tanterna och gubbarna såklart  =) Men inget slå att vara hemma med min prins, det är mysigt - tråkigt att inte Kent får vara hemma samtidigt bara, det tycker jag är värdelöst. Tycker inte det finns något bra argument för det faktiskt... dem första 10 dagarna i all ära, men ändå, lite lamt enligt mig. Lite längre kunde dem väl få vara hemma?

Nu ska jag dricka lite kaffe och kika runt , och vänta på min älskling som snart kommer hem!  :)

Monday.

Måndag idag, ny vecka med andra ord.. helgerna går snabbt. Igår var vi iväg mest hela dagen, stack rätt tidigt på förmiddagen, tog långa promenader och shoppade en massa. Bl.a babysitter, sängmobil, lakan mm åt lilleman och lite smått till mamma och pappa också. Vi kom hem när det började närma sig kväll och Kent lagade mat, karré med rosépepparsås - underbart gott var det. Sen blev det mys i soffan resten av kvällen, var helt slut!Men jag känner att konditionen börjar komma igång igen, kroppen är mycket piggare nu - skönt!

Idag väckte Liam mig runt 7.3o, helt perfekt.. mös lite med honom efter han ätit och nu har han somnat  i sin babysitter - haha, tulle. Dagen idag blir lugn, hela veckan är mer eller mindre fullspäckad så jag vill bara vara hemma och ta det lite lugnt, mysa med lilleman och vovven. På fredag kommer min familj och hälsar på, dvs mamma,pappa, lillasyster, storasyster + man ( Christer ) och stannar över helgen - ska bli jätteroligt!

Nej, man kanske skulle ta och göra ett ryck här hemma, äta frukost och fräscha till sig lite - tänkte ta en promenad när Liam vaknat så man kanske borde lägga på ett kol. På återseende, ha en bra dag allesammans!

HELG.

Dagarna bara flyger fram och jag glömmer att uppdatera mest hela tiden - nåja, får dra till med snabba resumeér utav dem dagar jag inte skrivit.  Det är väl olidligt spännande kan jag tänka mig, haha.

I torsdags kom som sagt i tidigare inlägg Arijeta på besök under dagen, Liam fick jättefina kläder utav henne och Björn ( hennes sambo ) - bodysar, strumpor och en jättefin träningsdräkt typ. Ungen simmar praktiskt taget i kläder för tillfälelt, hinner knappt använda upp dem han har och börjar nu sakta men säkert växa ur storlek 50 ( kan dock ha en del plagg ännu ), vi invigde idag den första sparkdräkten i storlek 56. Nåväl, hon åkte hem någongång under kvällen och då avslutade jag och min älskling med en film innan det var läggdags.

Igår, fredag, så kom Milo och Miranda på besök, supertrevligt var det - vi fikade och snackade en massa, käftarna går ju alltid i ett oavsett hur man bär sig åt, haha. På kvällen stack Kent iväg för att  umgås med några vänner  och fira att han blivit pappa, så det var min och Liams första kväll ensamma och det gick bra! Jättemysigt var det, han var på gott humör och vi låg i soffan och mös en massa innan det var läggdags - en slockande han och sov som en stock, vaknade bara när det var matdags och sen somnade han om igen. Vår lilla tulle  =) Han är så fin,  fin.. man bara tittar på honom och känner sig så ..hel.

Idag har vi myst en massa hela familjen, var även ute en sväng och handlade lite osv tidigare under dagen och vi har precis ätit middag, tacos blev det dag ( Haha, Milo ) och vi åt i lugn och ro tillsammns medan lilleman sov, mysigt. Han sove förresten ännu, och nu ska jag joina min älskling i soffan, se Robinson och sen blir det film! Imorgon ska vi iväg och shoppa lite och vår Liam blir även 3 veckor, wow.. så snabbt det gått! Idag var hans födelseannons i Sydsvenskan och den köpte vi givetvis - så nu sitter annonsen på kylskåpet  =)

På återseende, hoppas ni alla har / har haft en trevlig helg - tjingeling!

BVC.


Idag fick vi sovmorgon minsann, jag vaknade först av alla runt 6.3o - traskade upp och fixade till mig lite.
Kent och Liam låg kvar i vår säng och sov så gott, och Tasha sov som en klubbad säl i soffan, sötnosar.
Sen fick jag väcka Kent så att han också kunde bli till folk, drack lite kaffe framför nyheterna och sen fick vi tyvärr väcka lilleman som sov gott i vår säng. Skulle vara på BVC 8.3o ju, men det gick bra - han piggnade till rätt snabbt efter lite kläder och mat. Traskade bort till BVC för vägning och mätning, Liam hade gått upp 345 gram sedan förra veckans besök och är nu 56,2 m lång ( var 53 när han föddes ) så han växer jättebra!
Efter besöket traskade vi till affären och handlade lite, sen bar det av hemåt igen och Kent åkte till jobb..
 
Lilleman är redan 18 dagar, jag fattar inte vad tiden tar vägen, jag vet - det blir värre, bla bla, behöver ingen påminnelse om att njuta av denna tiden för vips är dem jättestora, för det gör vi givetvis. Men att det redan är 18 dagar sedan han kom till världen, snart blir han 1 månad, helt ofattbart.. men det är så underbart mysigt, för han är med mer och mer nu - fixerar blicken, ler jättemycket när vi gosar med honom och är väldigt pigg och glad överlag. Det sa BVC-tanten också, att han är så lugn och glad och verkar må jättebra - det var superkul att höra såklart. Vår lille prins! Världens underbaraste lilla..

 Nu har jag precis ätit lite lunch, Liam sover för tillfället men bör vakna inom kort.. så jag ska passa på
 att ringa lite telefonsamtal. Och om någon timme kommer Arijeta och hälsar på oss  =)

 
Lite bilder som jag tog imorse, Liam som sover gott i mammas & pappas säng, och Tasha likaså i soffan :
Liam är jäkla lik Kent...sanslöst.

    


Annons.

Det har jag precis ordnat, födelseannons på Liam i Sydsvenskan - det är roligt att ha sen, i hans babybok =)
Här har vi varit uppe med tuppen mer eller mindre, vi steg upp allesammans strax innan 6 imorse.. Kent skulle till jobb och Liam var hungrig. Efter han ätit så klädde jag honom och sen mös vi en stund i soffan vilket resulterade i att han somnade så gott, ligger just nu i sin säng och sover ännu.. vaknar nog snart dock och är hungrig igen  =)   Så fort han ätit tänkte jag att vi skulle ge oss ut en sväng, behöver handla lite smått + att jag behöver frisk luft.  Annars blir det lugna gatan här idag, ska försöka fixa klart med lite papper osv.. Imorgon ska vi vara på BVC 8.30, Liam ska vägas,mätas osv.. sen kommer förmodligen Arijeta på besök under dagen  =)   Nu ska jag kika vidare lite här, tjingeling så länge!

Liam.

Min
 
Vår fina underbara bebis, världens sötaste lilla prins.. älskar dig !






Soligt.


Helt underbart väder ute idag, det snöade visst imorse fick jag höra utav Milo - ( jag var sovandes ovetande om detta,haha ) men nu är det strålande sol och ser så skönt ut. Hade tänkt ge mig ut på en promenad, men så somnade lilleman i min famn när jag satt vid datan.. flyttade över honom i sängen och han sover gott fortfarande. Så vi får vänta tills han vaknat och ätit och sen blir det förmodligen lite frisk luft för oss, kan ju aldrig skada. Annars är allting bra med oss här hemma, inget att klaga på.. Kent har börjat jobba och det går hur bra som helst för mig här hemma med Liam. Det var lite ovant i början och dagen gick fort, man hade att göra mest hela tiden  =)  Idag är det lite lugnare, imorgon tänkte jag att vi eventuellt skulle ge oss ut på en shoppingrunda, får se hur det känns då. Resten av veckan blir det lite besök och fika med vänner, ska bli jätteskoj.. nu ska jag kika vidare lite och ta mig en kopp kaffe innan prinsen vaknar.

Vill bara avsluta med ett STORT grattis till Milo som är gravid, jag är glad för er skull!  Underbart =)

Helg!

Då var det helg igen och dagarna bara flyger förbi, imorgon blir vår lillkille 2 veckor redan ( ! ), hallå ja - två veckor låter visserligen inte mycket i andras ögon.. men för oss är det, att det redan gått 14 dagar sedan han tittade ut, ofattbart! Men det är fantastiskt på alla sätt och vis, han blir mer klar och pigg för var dag som går, äter fortfarande som en alning och sove jättegott - världens snällaste unge. När vi var på BVC i veckan trodde läkaren ( eller SSK kanske hon var ) att han skulle börja krypa tidigt för han är så stark i kropp och nacke. Hon vände honom nämligen på mage en stund och han lyfte huvudet hela tiden och lyckades hålla det uppe en stund i omgångar.. han gör samma sak här hemma när vi bär på honom, hela tiden, hihi. Jaja..nog om det nu, har en tendens att bli lite tjatig. Igår var det som sagt riktigt underbart väder, så vi tog Liam i vagnen och hunden i koppel ut på en långpromenad - 2 timmar var vi ute och traskade, så härligt det var. Sedan blev det en lugn kväll här hemma, Kent lagade mat och vi kollade på film, mysigt,mysigt. Idag har vi ingenting speciellt på agendan, vi får se vad som sker - alla utom jag sover för tillfället så jag ska passa på att plocka undan lite i köket och sätta på kaffe  =)  trevlig helg allihopa!

Vår?

underbart väder det är idag var ute en sväng på förmiddagen - riktigt vårväder nu, hoppas bara att det håller i sig. Kommer där ens en tillstymmelse till snöflinga så börjar jag nog gråta - vinter i all ära, men nu är jag less på den och vill ha ljus och värme! Här är allting toppen för övrigt, dagarna går och dem är så mysiga, så mysiga..det har varit härligt med lite ledighet tillsammans och få njuta samt rota oss ordentligt. På måndag börjar Kent jobba igen, känns lite konstigt, då är man helt plötsligt ensam hela dagarna igen, men nu är ju Liam här  =)  Dock har man ju blivit van vid att vara två som delar på allt, nu får man vänja sig vid att vara alena med lilleman om dagarna - men det kommer gå finfint. Vi ska nog få dagarna att gå undan minsann, folk att träffa och saker att göra. Man har en del på sin "to - do - list" ..skönt det!

Igår kom Björn och Kimmie på besök under dagen, och kvällen blev lugn framför tv:n, jag var helt färdig och somnade i soffan - vaknade när Liam ville äta. Imorse vaknade jag faktiskt av mig själv strax före 7 ..Liam vaknade efter en halvtimma ungefär och strax därefter var även Kent uppe. Dagen har varit lugn än så länge, Kent är iväg och tatuerar sig just nu, Liam har somnat efter maten och jag bara njuter av tystnaden  =)  Så nu ska jag lägga mig i soffan med en bok och njuta.. hoppas allt är bra med er som läser, tjingeling!

Lite uppdatering.

Hejhej!

Har tappat det här med att blogga lite, dels för att man ( underförstått ) prioriterar mycket annat och så känns det helt enkelt bara.. blasé? Tråkigt och ja, tråkigt,haha.. angående kommentarerna om att alla spädbarn sover i början och det försvinner med tiden så tror jag ni missförstått mig, jag vet att dem sover i början och igenom de mesta men vaknar lättare sen - det var snarare att vi är glada att vi fått en bebis som är såpass lugn och inte skriker mycket alls, vare sig om det är liv runtomkring eller  "bara därför att". Vi mår alla hur bra som helst, Liam äter suveränt och sover ännu bättre - jag överdriver inte ( det gör vä ingen mamma, haha ) när jag säger att han är världens snällaste. Han är lugn och nöjd, är vaken och myser en massa med oss, äter jättebra och ler en massa, massa  =)  Sover bra på nätterna och ja, allting rullar på finfint helt enkelt.. Han går upp i vikt som han ska och mår hur bra som helst, precis som vi.

Helgen har gått undan, i lördags fick vi besök av lite grannar på förmiddagen och senare under dagen kom Martin och Hanna på besök, dem väntar ju också en liten pojke som är beräknad i början av Maj. Ska bli skoj! Och igår var det ännu en besökardag, Kents moster + kusiner kom på en fika och hälsade på oss och vår prins.. som förresten blev 1 vecka igår. Dagarna bara flyger fram, men så härliga dem är.. vi bara tar det lugnt och njuter av varandra.

Nu ska jag mysa med mina pojkar igen, vi hörs när vi hörs, jag läser bloggar iallafall när tid finnes och sjkrive allt eftersom lust finns. Hoppas ni alla mår bra och än en gång, TUSEN TACK för alla fina kommentarer!

Vår underbara.

Här hemma myser vi för fullt, Liam äter som ett monster och sover som en prins  =)  Dock är det många vakna stunder under dagarna med mys och en massa studerande av oss och allting runt omkring honom. Han sover bra om nätterna ( än så länge iallafall ) och vaknar till lite smått när han vill ha mat, underbart skönt.. han är himla lugn och fin. Vi bara njuter.. tänk att han är vår, honom har vi skapat..tillsammans. Åh.

Världens underbaraste...

Han är så otroligt lik Kent, det säger verkligen alla - t.om barnmorskorna på BB, så himla roligt  =)

Sömnen är det som sagt inget fel på, han sover till musik, dammsugning, när hunden skäller, telefonen ringer osv osv.. vi kan prata utan att viska - lika gott sover han för det. Och det är vi glada för, det var precis det vi önskade, att vänja honom vid att ha ljud omkring sig när han sover. Och det har lyckats, han sover så gott, så gott. Vi har redan haft lite besök här hemma, av en massa grannar.. och till helgen blir det mer besök av vänner mfl, jätteroligt tycker vi - att så många vill se honom. Han fick visserligen besök redan på BB, man får ju inte ta emot besökare på rummen - men i entrén får dem komma in och hälsa på.. så i måndags ( dagen efter han föddes ) kom först Martin och Christer på besök och sedan Lie och Katta  =)  Och därefter har det som sagt varit grannarna och fler besökare lär det bli, man får planera in det i den mån man orkar, det blir så mycket här i början  :)  Men vi tycker bara det är superoligt med besök...Liam har fått en massa presenter redan, kläder i mängder och gosedjur.. dem blir så bortskämda, dem små. Och det ska dem ju bli  :P

Igår var vi på återbesök på BB, för vägning utav lilleman och en pratstund.. allting gick jättebra. Rörde oss hemåt, upp och lämnade bilstolen och sedan gav vi oss ut igen på vagnpremiär. Blev dock en kort runda, men det var mysigt att traska runt med vagnen tillsammans.. väl hemma var jag helt färdig! Kände mig totalt mörbultad framåt kvällen, det tog på krafterna vill jag lova.. men skönt med lite luft och motion. Idag har vi tagit det väldigt lugnt och myst en massa här hemma, vi har  haft besök utav Jeanette ( vår granne ) ..druckit lite kaffe och snackat. Liam har precis ätit och vilar just nu, så jag ska passa på att pilla lite med mina kläder. Ha en trevlig helg allihopa!   =)

Lite bilder på oss alla, tagna igår..



     

Ett litet smakprov på vår prins..


 




Liam  8/3 - 2009, 13:38

ÄNTLIGEN..

.. är vår prins här!  =) 

Det blir en snabb uppdatering, ska skriva förlossningsberättelse senare och slänga upp lite bilder - tills dess kan dem flesta se honom inne på Kents facebook. Vi var iallafall på ultraljud i fredags morse, allting var fint med bebis och mig, däreot var det snålt med fostervatten, inget mätbart alls fanns att se. , efter bara en liten stund fick jag beskedet att det blev igångsättning och att ett rum på förlossningen väntade. Nervositeten som infann sig då var ju inte att leka med, var inte alls inställd på det, utan var säker på att vi skulle få åka hem och fortsätta med det eviga väntandet. 9.15 i fredags blev jag igångsatt och därefter var det ett evigt väntande på att något skulle hända.. vi var ju kvar på förlossningen hela tiden och tiden gick sakta. Jag hade värkar hela tiden, dock eskalerade dem natten till söndagen och efter lite undersökningar mm så sa barnmorskan som jobbade natt att "ni kan räkna med att bebisen kommer ut idag", dvs söndag. Och så blev det, i söndags den 8 Mars 13.38 föddes vår fina prins Liam som vägde 3495 gram och var 53 lång. Förlossningen gick suveränt - över all förväntan, när krystvärkarna väl startat så tog det inte mer än 15 minuter förrän han var ute. Det gick så snabbt och bra.. efter några timmar blev vi flyttade till BB och därifrån kom vi hem igår. Vi mår bra alla tre.. mamma,pappa och son - bara njuter av att vara hemma och få lära känna varandra. Han är helt underbar, snäll och go.. det lilla underverket. Nu ska jag gå och mysa med mina pojkar =)  Mer uppdatering en annan dag.. och TUSEN TACK allihopa för alla gratulationer, så himla fint det känns! Tjingeling så länge..

Pyssel.

Hej och hå, här har det varit full rulle hela dagen - bestämde mig för att jag helt enkelt inte orkar deppa över bebis som inte kommer och heller inte bara sitta och vänta. Så det blev ett litet ryck här hemma, röjde undan så smått och sedan traskade jag iväg och handlade hårfärg ( till min underbara utväxt ) och lite diverse saker i affären till kvällsmat. Hem igen och gjorde klart en pastasallad som vi ska ha till kvällsmat idag, den står fortfarande och drar sig i kylen. Sprang ( eller "tjockisskuttade" snarare ) ner till tvättstugan för att sätta igång ett par maskiner med smutstvätt.. sen blev det färgning utav håret, ett varmt och skönt bad och sedan lite lyx som innebar rakning av ben, plockning av ögonbryn och lite fix. Blev nästan precis färdig och ska ner i tvättstugan och hämta den rena tvätten + gå ut med vovven, sen kommer min babe hem om en liten stund! Imorgon bitti 7.3o ska vi vara på kvinnokliniken för överburenshetskontroll, hörs vi inte mer idag så återkommer jag imorgon för vidare info, ( hade ju dock gärna blivit igångsatt imorrn,hah )  tjingeling!

BF + 13

Ingen bebis! Men vaken är jag, och lika pigg som jag är var dag vid denna tiden - märkligt egentligen eftersom jag ännu en gång sovit som en kratta. Vaknat flera gånger.. pga kissnödighet och "bara därför att" och vid 2.3o vaknade jag och hade världens ( jag skojar inte, världens ) magknip så jag fick springa på toa och tömma magen ( sorry för infon ). Shit, så ont det gjorde.. somnade dock rätt snabbt efteråt och lyckades sova till 5.5o ungefär - nu har jag lite småont, men inget märkvärdigt. Så var det med den saken, nu ska jag lägga mig i soffan och glo på tv, kanske äta lite frukost  =) sen får vi se vad dagen har att erbjuda! Tjingeling allihop..

Uppåt.

Sådär ja, nu försvann ångesten lite - man har väl sina up´s and down´s i väntans tider skulle jag tro? Pratade precis med min babe i telefonen och då känns väl saker alltid lite bättre måste jag säga  =)   Dessförinnan pratade jag med Nici, hon gick över tiden 12 dagar när hon väntade Dennis och jag är som sagt, inne på min 12 dag nu. Dem flesta jag känner har dock gått över tiden med sina små, så ni vet ju mer eller mindre allihopa hur jobbigt det är - vissa stunder vill jag bara slita av mig håret. Pratade med mamma igår också.. hon vet också hur det är det här med övertid, vi är 3 systrar och hon har gått över med oss alla. Jeanette ( storasyster ) gick hon över 15 dagar med, Mig gick hon också över 15 dagar med och med Jennifer ( lillasyster ) gick hon över 10 dagar. Så, det är väl därifrån jag har fått det - haha. Nåväl, jag ska försöka fokusera på lite annat, han kommer ju ut till slut hur det än är. Man får väl njuta av  "friden" så länge - så ikväll ska vi laga lite god mat här hemma, ska traska iväg till affären och handla senare. Det blev ingen bojkottning av datan idag visst, kände mig mest lite anti imorse när jag vaknade och ingenting hade hänt - återigen. Visserligen är klockan bara 9 ännu så man hinner säkert ledsna om och om igen, men nu ska jag iallafall pyssla med lite annat. Tjingeling!

BF + 12 - dear lord!

Ingen bebis idag heller - hade ont igår kväll ( misstänker dock intensiva förvärkar ) och har vaknat tusentals gånger inatt av saker som magknip, "bara därför att" och två gånger av att jag drömde mardrömmar och mer eller mindre skrek rakt ut. kul har jag haft.. och nu är jag vaken igen, har lite dovt ont i magen, men inget att hoppa jämfota över. Bara att inse, det kommer inge bebis! Jag tror jag bojkottar datan lite idag, åtminstone för tillfället, ville mest bara informera om att ingenting har hänt.. vi är kvar på ruta ett så att säga. Jag är trött på detta nu...

BF + 11.

Fy fan vilken natt, har sovit som en kratta - minst sagt. Hade ont igår, massa jäkla förvärkar, lyckades dock somna runt halv tolv,tolv.. sen vaknar jag vid 3 inatt och har så jävla ont! Massa molande mensvärk, ryggont och så underbar magknip mitt i alltihop... somnade till slut om vid 4 - tiden och nu är jag vaken igen! Har inte riktigt lika ont nu, men det har kommit några magknips-attacker sedan jag slog upp ögonen för cirka 45 minuter sedan - fick tömma magen rätt drastiskt vill jag lova. ( intressant info, jag vetMen ingen bebis ( i told you so ) utan bara min kropp som spelar mig ett spratt och hela tiden får mig och tro att det kanske, kanske börjar dra ihop sig. Börjar så smått finna mig i tanken vid att bli igångsatt, det verkar inte finnas någon annan utväg..  men är det vad som krävs så får det ju vara så. Bara lilleman kommer ut till oss någongång, han är efterlängtad! Finner inga ord..

Kontroll.

Såja, då var besöket hos barnmorskan avklarat, det var sista gången vi träffades innan bebisen kommer  - hon lämnade officiellt över till  förlossningen idag. På fredag 7.3o ska vi dit för överburenhetskontroll, det är en kontroll man får när man gått över 14 dagar, vilket jag har exakt på dagen då. Då görs ett ultraljud ( mest för att kolla fostervattensmängd osv ) , man kör en CTG-kurva och så blir det läkarsamtal för att diskutera ev. igångsättning - vilket dem dock brukar vilja vänta några dagar med om allting ser bra ut. Däremot får man eventuellt en tid kommande vecka för igångsättning, max 1 vecka tror jag det är man väntar här nere.. hur som helst så kan man väl kallt räkna med att vi har vår prins ute hos oss inom 2 veckor, förhoppningsvis. Annars är allt okej, har fortfarande förvärkar - dem har suttit i större delen utav dagen och känns lite mer nu, men jag vägrar hoppas på något. Tänker heller inte göra ett skit mer, jag är officiellt på strejk - tänker inte städa eller göra något liknande förrän bebis är kommen, sanna mina ord. Har inte ens dammsugit idag - och det gott folk, är sensation. Jag har legat på soffan och ätit gott / sett på tv / läst min bok / sovit ett par timmar .. och det var nog det stora hela. Åt middag med min babe när han kom hem - vi fixade grekisk sallad, nuggets, vitlöksbröd och sås - mums. Nu blir det soffan igen, har megaont i ryggen.. vi hörs säkerligen imorgon! Härligt va? Så kan jag få gnälla lite mera, hehe.. tjingeling people!

BF + 10 - KOM IGEN NU!

Jaha ja  - BF + 10 idag och jag känner mig inte alls i form, less på detta som fan nu kan jag lova. Har hållt mig lite i skymundan under gårdagen mest, inte så mycket msn eller data överhuvudtaget och har även nonchalerat telefon + mobil. Orkar helt enkelt inte snacka med någon, vad finns det att säga liksom? Nej, bebis har inte kommit  -  Ja, jag är fortfarande gravid.. jag vet att folk vill väl, men det går mig på nerverna med allt tjatande. Den är nog frustrationen som gör att man känner sig så "jagad" och stressar upp sig.. men alla dessa frågor och kommentarer! Så fort man loggar in på msn  " ingen bebis än? ... " Ska inte du vara och föda barn nu "  ... "Känner du något"... men SLUTA! Eller alla dessa telefonsamtal/sms när folk ska se om jag fortfarande är hemma ( jag kan ju vara på förlossningen ) eller så vill dem bara höra om någonting har hänt. Herregud, tro mig - ingen lär nog missa när lilleman tittat ut, alla får veta det i sinom tid och det går inte fortare för att folk tjatar ihjäl mig!  Det finns givetvis undantag ( så är det alltid ) men jag tror dem flesta som en gång varit gravida / är höggravida vet precis vad jag menar - en del människor har en tendens att bli fruktansvärt jobbiga denna perioden. Och värst är väl ändå dem som inte bryr sig alls annars? Äh, give me some space.. tack. Det känns som om det är det sista man behöver just nu - tjat.

Så, nu har jag kräkt ur mig lite - känner mig grymt otålig och det känns rätt hopplöst för tillfället. Har vaknat varannan timme inatt ( bokstavligt talat ) och haft halsbränna, ont i magen och helt enkelt inte haft någon ro i kroppen. Klev upp nu vid 6.1o, lika gott..  ska vara hos barnmorskan 9.3o, trodde ju jag skulle slippa, men icke sa nicke. Vår lille pojke ska jävlas in i det sista  =)  Det värsta är ju, att jag vill verkligen inte bli igångsatt, av flera olika skäl.. men vi får se hur dagen urartar sig - jag återkommer efter BM-besöket. Har fortfarande lite ont i magen - men hur många gånger har man inte sagt det nu? Nu ska jag fixa lite frukost osv.. tack till alla er som trots allt följer min "lilla resa" och orkar md mitt gnäll och tjat. Tjingeling så länge.. have a nice day.

No bebis.

Tadaaa - ingen bebis idag heller , det var tll och vara envis därinne. Det blev en liten shoppingtur igår iallafall, i ungefär 4 timmar spatserade vi omkring i stan ( man får väl ut ungen om inte annat ).. Kent köpte jeans och en jacka, själv satsade jag på smink och lite annat ( väl behövligt ) och så handlade vi även lite bebiskläder + filt åt lilleman - det går helt enkelt inte att motstå dem små plaggen. Sedan blev det filmkväll här hemma, kom i säng inatt någongång - vaknade trots detta för en liten stund sedan och kunde inte somna om,  som vanligt. Ska man nu ändå vakna tidigt, så kan ju bebis vara här.. liksom?

Senare idag ska vi träffa Martin och Hanna, fram tills dess ska jag vila,vila,vila...har ont i min rygg och som lite "molande mensvärk" - men det är ju definitivt inget att hoppa jämfota över. Det är ju inte första gången om vi säger så, hade lite ont i magen inatt, men inte heller detta resulterade i något. BF + 9 idag - nåja, bara till och inse, vår lille prins kommer inte ut förrän han är redo  =)  tills dess är det bara att le ´å se glad ut!