Josefin - Mamma till världens finaste Liam -

Musik och bilder.

Idag har vi lekt en massa, lyssnat på barnmusik, bl.a "Små grodorna" som lilleman gillar - det bästa är när man sjunger med och när biten kommer då man ska göra det där "kvack-ljudet" ( ni vet ) och gungar honom i knäet samtidigt så gapskrattar han verkligen. Skrattar och skrattar och skrattar.. GUD vad det låter underbart! Vi har varit ute en runda med vovven också, nu börjar det bli lite kyligt och gärna för mig.. längtar efter hösten, tycker den är så mysig. Liam hade smakpremiär på smörgås idag, jag bredde en mjuk brödskiva med smör och skar bort kanterna.. sen delade jag den i små,små bitar. Det han fick i sig, verkade han gilla, men det mesta hamnade ju på golvet såklart  :)

 

Kladdig blev han iallafall, så det var bara att byta kläder efteråt.. men det börjar bli en vana nu, är det inte matrester så är det dreggel över hela tröjan  :) Stammis i tvättstugan är man kan jag lova.. nu sitter han på golvet och tjoar för sig själv, vi ska snart ordna lite att äta. Snart kommer pappa hem och då blir det middag..

 


Sitta.

Javisst, vår lille prins sitter själv numera, sedan ett par veckor tillbaka - har inte tänkt på att uppdatera om detta, tankarna far väg på annat håll så fort man ska försöka fokusera sig på något tycker jag. I början tippade han över lite smått på sidorna då och då, men nu sitter han stabilt och stöjer sig oftast med armarna dem få gångerna han tappar balansen. Någon gång ramlar han dock på sidan och hinner inte ta emot - men han bara skrattar och är lika glad för det :)

 

    


Here we go again..

                                                                          



En liten bild på lillemans fötter, han har somnat i soffan och det ser så sött ut när fossingarna sticker ut så =) Här sitter jag och hinkar vatten, kom hem för en liten stund sedan - var ute på en långpromenad med vovven, drygt 2 timmar var vi iväg och flaxade. Morgonpigg var Liam idag, han vaknade första gången klockan 4 ( ! ) imorse och sedan dess har han bökat fram och tillbaka med sömnen och sovit sammanlagt en timme kanske? Men nu sover han tungt sedan en tio minuter så vi håller tummarna att han " ser till" och bli utvilad nu. Jag ska strax ta en dusch och sedan slänga mig soffan och njuta av en bok, det blir en lugn söndag här hemma.. precis som det ska vara. Och skönt är väl det..

Igår var Milo här och hälsade på, jätteroligt var det verkligen - vi fikade, spelade kort, snackade skit ( as usual ) osv. Mot kvällen traskade jag, lilleman och Milo mot ICA, vi skulle handla och hon skulle bli hämtad av Mathias. Kent stack iväg med Martin en stund, dem skulle ut och åka lite.. när vi skiljts åt kilade jag och tulle in och handlade, fortsatte sedan hemåt och han fick välling - sen bara slocknade han, pang bom ungefär. Jag gjorde hemlagad pizza och Kent kom hem lagom när den var klar.. så det blev hemmapizza och film  =) Somnade i soffan gjorde jag också.. det gör jag alltid på helgerna - det slår aldrig fel alltså. Men vi hann åtminstone se ett par filmer innan jag tackade för mig, mitt i en film - som vanligt.. Sociala Sune liksom. Men jag sov gott iallafall,hehe..

Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan göra "ingenting" fram tills ligisten vaknar.. då är det fullt ös här hemma igen :) tjingeling så länge!


What a day!

It´s been a shitty day - det är väl allt jag kan säga egentligen? Liam har gnällt sig igenom hela dagen, mer eller mindre.. morgonen började bra, han vaknade vid 7-tiden och fick mat.. var på strålande humör fram tills strax efter 9 när han somnade igen. Men efter tuppluren var det igång - jag gav mat, bytte blöja, lekte med honom, försökte roa och underhålla allt vad jag kunde. Ingenting, då menar jag ingenting passade.. han grät eller skrek inte, utan bara gnällde, och högt dessutom - han låter som en sjuk katt när han sätter igång. En stund går väl an, mycket kan man hantera när man har barn - men till slut blev det så otroligt irriterande och påfrestande så det kröp i hela kroppen på mig. Vad jag än gjorde så gnälldes det, varmare och mer stressad blev jag.. det är ju med all sannolikhet tänder som är på G, för han dreglar något fruktansvärt och river/kliar sig i munnen hela tiden. Synd om honom är det verkligen, hoppas det kommer snart..

Vid lunchtid fick han alvedon och det verkade hjälpa, för han lugnade ner sig en bra stund och somnade till slut.. men vaknade lika fort igen och så var gnället igång. Mot eftermiddagen gick det över i ännu värre gnäll + skrik och då var jag nog på bristningsgränsen alltså, det är hemskt när inget man gör hjälper och han blir bara mer och mer arg.. Kent ringde mitt i alltihop och då var jag helt mörbultad, kände mig totalt hjälplös och bara helt slut.. hade ont i magen av allt stress och jordens huvudvärk, lyckades bara klämma ur mig " jag pallar inte mer, jag tar livet av mig.. mitt huvud exploderar snart".. Då skulle han precis sluta och var hemma kort därefter och han var så himla underbar, tog med sig lilleman ut på en lång promenad så att jag fick lite lugn och ro. Slängde mig i soffan med en kopp kaffe och läste min bok.. huvudvärken försvann, likaså magontet.  Vad liten på jorden man kan känna sig ibland, man ska behålla det goda humöret när dem små är på stridshumör.. samtidigt som man är nära att bryta ihop. Tack och lov är dessa dagar oerhört sällsynta, men när dem väl kommer - så kommer dem med besked. Han tar väl igen för att han alltid är så glad  :)

Nåja, nu sover han iallafall .. jag känner mig fortfarande på lite dåligt humör, ni vet - sådär så bara någon säger fel ord så kommer man att explodera? Ska göra mig en kopp te snart och lite goda mackor, sen krypa ner i soffan hos min älskling och ta vara på resten utav denna kvällen. Och, ta vara på lugnet.. jag och lilleman skulle egentligen ha åkt hem till Arijeta vid 16-tiden idag, men jag behöver väl inte ens förklara varför jag ställde in det?  =)

Stegmätare

Då var det kväll, lilleman sover, hunden snarkar och Kent står i duschen.. vi har precis jäst i soffan framför Navy CIS .. älskar den serien. För övrigt har dagen varit rätt lugn, var ute på en promenad med vovven och Liam tidigare, satte honom i bärselen och så gav vi oss ut.. lämnade sedan av vovven hemma och så traskade jag och lilleman vidare ( med vagn denna gången ) mot Siba, där jag köpte en stegmätare - så nu kan man hålla koll på hur mycket man rör sig var dag samt hur mycket kalorier man bränner, suveränt! Tittade även in på Mobilia, det slank med lite kläder och 2 böcker.. därefter blev det en promenad i det fina vädret, sedan hem för att börja med middagen som bestod av hemmagjorda pannbiffar, potatis och egen brunsås. Älsklingen kom hem lagom till maten var klar, mätta som jag vet inte vad blev vi.. och sedan dess har det inte blivit mycket gjort, mys med lilleman och när han somnade - blev det som sagt slapp i soffan. Nu blir det förmodligen film, och om inte, så slänger jag mig i sängen med en bok  =)  Godnatt allesammans!

Bilder and so on..

Åh, lilleman tog för ovanlighetens skull en förmiddagsvila på drygt 2 timmar, så jag hann med att "storstäda" här hemma.. dvs damma,dammsuga,tvätta golv och städa badrum m.m. Hann t.om med att ta en dusch och raka mina ben.. ljuvligt var det, lagom när jag var färdig vaknade Liam och vi fick besök - har druckit kaffe och snackat lite, nu är vi ensamma igen och tulle leker här på golvet bredvid. Han har precis ätit och snart är det dags med lite lunch för min del också, sen blir det promenad i det fina vädret.. får väl passa på när man kan.

För övrigt "väntar" vi på att vår lille prins ska börja krypa, han har nämligen visat tendenser för att starta.. han böjer numera på knäna, dvs att han "står på knäna" och stödjer armarna på armbågarna eller vad man ska säga. Igår tog han sig fram ett steg, men sen stannade sen upp, han har inte riktigt fått in trixet på hur man gör än  =)  Han har ju sedan en månad tillbaka ungefär stått på alla fyra och gungat fram och tillbaka, men ännu inte stannat till och tagit sig fram något.. förrän igår som sagt. Vi får väl se hur det utvecklas, han har fullt upp iallafall och kämpar för fulla muggar, sötnosen..



I lördags var vi och hälsade på Lie, Katta, Isabella och nyfödda lilla Theodor.. han är sååå liten och söt, sicken skillnad det är nu när man bär på en nyfödd strax efter man haft Liam i famnen  :)  Men åh, så go han är.. Isabella och Liam var dock mest intresserade av varandra mot slutet, dem låg och kramades i en beanbag, haha,goa!Bella pussade så sött och Liam såg knappast lidande ut.



Och så den söta lille Theodor :


Festivalande..

Hej hopp!

Nu är vi hemma allesammans, Kent har slutat jobba - jag och lilleman kom hem för drygt 1 ½ timme sedan, vi har varit nere på festivalen hela dagen med Petra. Vi strosade runt lite överallt, käkade lunch på Jensen´s.. jättetrevligt var det  =) Tack för idag vännen! Nu går tvättmaskinerna för fullt nere i tvättstugan, vi är dem lyckliga själarna som har tvättid ikväll - tjohoo till oss. Väl behövligt får jag väl dock tillägga...

NU är det dock helg, vilket innebär att älskling är ledig med oss i två dagar, det gillar vi skarpt.. får se vad vi hittar på, blir iallafall ett besök hos dem nyblivna tvåbarns-föräldrarna  =) Måste ju få träffa lilla Theodor..  men nu, ska jag läsa lite missade bloggar och sedan blir det slapp i soffan för denna damen.. är helt slut efter en dags promenerande.

Hanna : Det onda är mycket bättre, gör mina övningar dagligen och tar tabletterna mer och mer sällan  =)

Off.

Usch, jag känner mig helt off idag, har inge energi alls och är bara allmänt seg - hoppas att kaffet gör lite nytta, känner mig mer död än levande för tillfället. Tyst är det också, alldelles för tyst.. har ju haft fullt hus här nu i närmare en vecka och igår VAB:ade Kent eftersom jag skulle till sjukgymnasten. Men idag är jag alldelles alena, lilleman sover gott i sin säng, han vaknade strax före 7 och åt lite, sen somnade han om. Jag hade säkert kunna sova vidare jag också, men kände att jag ville ha lite "egentid" här på morgonen.. så jag klev upp och satte på lite kaffe. Man kunde tro jag skulle tycka det var skönt med lite lugn och ro, men icke sa nicke.. tycker det är dödligt tyst och jag blir alldelles rastlös.

Ingen aning har jag om vad som händer idag, känner att man borde hitta på något, men var tog orken vägen? Nåja, klockan är ju bara drygt 8 på morgonen, så förhoppningsvis kommer man igång lite framöver  =)  Har lite smått jag måste pilla med iallafall, fylla i lite papper och kolla upp det där med träningen, vad jag ska börja träna..och var. Vädret ser att bli bra iallafall, så det blir nog utomhusvistelse idag åtminstone - kanske man ska ragga med någon ut?  Time will tell, nu ska jag återgå till min kaffekopp och förmodligen göra lite frukost, dyka ner i soffan med min bok och bara slappa! Fram tills min prins vaknar... då blir det fullt ös igen  ;)

Veckan som gått

Ooops - nu har jag inte skrivit på en hel vecka! Nåja, har haft lillasyster och hennes pojkvän på besök, dem åkte hem igår kväll.. eller rättare sagt, dem åkte vidare till Danmark där dem ska hälsa på Mickes släkt. Jätteroligt har det iallafall varit, vi har varit iväg på festivalen ett par gånger,shoppat och så har vi flängt runt lite och bara umgåtts  =) 

Och jag, jag var alltså hos sjukgymnasten i måndags med min onda svank, vilket var att mina diskar i ligger fel och så är där även en liten inflammation i svanskotan. Så sjukgymnastik och lite smärstillande med inflammatoriska bla bla så ska det bli bra.. det känns redan mycket, mycket bättre efter jag ätit tabletterna och tränat ryggen regelbundet, har knappt ont längre. Var hos henne ( sjukgymnasten ) även idag och diskarna låg redan bättre sa hon.. så nu ska jag bara käka klart tabletterna och fortsätta med mina övningar, så ska det nog bli bra. Hon rekommenderade mig även att börja träna, för ryggen skull - så jag får väl ta tag i det nu då! Hah. Are`nt I the lucky one...  ;)

I tisdags var vi på Barnsjukhuset i Lund med lilleman, fick träffa en kirurg som undersökte honom och det visade sig att han alltså ( givetvis ) har ljumskbråck, men ett lindrigt och helt ofarligt - så det var inget akut. Vi kommer få en tid för operation hemskickad dock, så ska dem fixa till det.. skönt att det är gjort iallafall och att allt var bra. Så nu väntar vi bara på en tid..

Det var väl det hela från mig just nu.. slänger in lite nya bilder ;
                                  

Micke, Liam och Jennifer
     
     

      Liam i vagnen på väg till Festivalen
     

   

Ute i solen med vovven och på stranden

 

Sötnosen & Liam + mamma

 


Min svank å min svank

Ja, jag tog mig väl i kragen och ringde Vårdcentralen, som tror att jag antingen fått en inflammation i svanken efter förlossningen eller förträngning av bäckenet "nånting nånting".. hur som helst ordinerade dem värktabletter 3 gånger/dag i 1-2 veckor och på måndag förmiddag har jag tid hos en sjukgymnast för mer genomgående kontroll. Förhoppningsvis är det jag som rör mig fel, eller inte alls.. eller så är det "bara" en simpel inflammation vilket innebär anitbiotika ett tag. Men med min tur är det väl inte så  =)

Hon frågade mig så glatt och försiktigt :  "Tränar du något.."...  Jag : "Öhh... njaeej, inte direkt.." ... Då fick jag det underbara svaret " Ja, men då kommer du säkert att få ett träningsprogram utav sjukgymnasten som du ska följa bla bla bla.." .. Lucky me! Sak samma, ska bara bli skönt att få lite hjälp, håller på att bli smått galen - har ju hela tiden gått med förhoppningen att snart, snaart så går det över. Men nu har det gjort ont mer eller mindre konstant i en vecka så hoppet är long gone.. har testat allt ( dvs huskurer ) än så länge; värmedyna,salvor,tigerbalsam osv osv, men icke sa nicke. Så nu hoppas vi på lite hjälp från Sveriges sjukvård - vågar man vara optimistisk? Tveksamt mina vänner..

Nåväl, Liam ligger och vilar lite just nu och strax efter klockan 13 ska vi ta bussen till centralen och möta min lillasyster + pojkvän. Måste hoppa inom ett apotek på vägen också, skulle även behöva handla lite.. men det känns inte som om tiden är på min sida. Så här ser mina tankar ut just nu :


* Liam ska vila klart, äta och göras iordning

* Jag skulle behöva handla lite matvaror och helst lämna av dem här hemma igen

* Gå till bussen och åka ner till centralen...

* Förmodligen är bussen full av vagnar så vi får vänta på nästa..

* Måste inom ett apotetek och köpa värktabletterna..

Tror ni att jag hinner med allt detta innan deras tåg rullar in på centralen?     Dvs kl: 13:5o... Oddsen är inte bra.

Gratulerar!

STORT GRATTIS TILL :

Katarina
och Lie som blev tvåbarns-föräldrar idag och grattis till Isabella som nu har blivit storasyster =)

Och såklart, Välkommen till världen Theodor! =)

Allt möjligt.

Herre min Guuuuuud - jag har så ONT i svanken så jag läggemig snart ner och dör  =(  Har haft besvär dem senaste veckorna, men nu har det bara blivit värre.. värken kom efter Liam föddes, men till en början bara i samband med att min mens pågick. Men nu gör det ont mer eller mindre hela tiden, det bara pulserar och molar.. kan knappt röra mig emellanåt och att bära runt på lilleman känns som en pärs. Har testat värmedyna, värdelöst skit rent ut sagt.. *suckÄ - någon som har något tips? Blir snart galen.. hade ju fruktansvärt ont under förlossningen, i svanken dvs, kändes som om den skulle spricka.. och den smärtan börjar göra sig påmind nu. Inte lika intensiv såklart,men dock..

För övrigt, så meddelade Katarina mig precis att dem är på förlossningen, hennes värkar har börjat - wiiiie! =)  Så himla spännande, jag blev helt uppjagad och nu väntar vi bara på besked att lillebror har kommit, hihi. Så rooooligt!

Idag blir det inte mycket gjort känns det som, lilleman ligger på golvet och leker.. jag ska försöka plocka iordning lite här hemma - men det får bli senare. Imorgon kommer min lillasyster Jennifer och hennes pojkvän Micke hit och hälsar på, dem ska stanna 5 dagar innan dem åker vidare för att hälsa på Mickes släkt i Danmark. Ska bli skitskoj! =)

tisdag ska vi till Lunds barnsjukhus, har äntligen fått en tid dit för att kolla upp om Liam har ljumskbråck.. isåfall blir det eventuellt operation samma dag. Usch, även om det är ett litet och ofarligt ingrepp gör det ont i mammahjärtat, min lille bebis ju.. en och en annan tår kommer säkert fällas, känsliga jag ni vet. För övrigt var ju hela den historien en cirkus från början som ni minns, när vi flängde land och rike runt i Maj månad för att få hjälp.. till slut skickade ju läkaren på akuten en remiss till Lund och vi skulle få en tid fort. Men tiden gick ju och jag tog upp detta med sköterskan på BVC och sa att jag var säker på att något inte stämde.. så hon ringde Lund för att kolla upp det. Och som jag trodde, idiotläkaren på MAS hade aldrig skickat iväg någon remiss.. helt otroligt, jag vet inte vad mer jag kan säga? Dem påstår att MAS är ett utav Sveriges bästa sukhus, hah! Det är under all kritik.. jag blev så förbannad och BVC-sköterskan tyckte det var fruktansvärt. Men det är Sveriges sjukvård det.. inkompetenta.

Nåväl, nu ska jag mysa med min lille prins - ha en bra dag och lycka till Katta!  =)

Besök..

Då var det söndag ännu en gång och med andra ord är helgen snart över... vår har varit lugn, vi har inte gjort så överdrivet mycket för en gångs skull. Myst en massa med lilleman och varit ute lite i det fina vädret.. Idag har Liam´s farmor ( dvs Kent´s mamma ) och hennes sambo varit på besök.. lilleman fick en massa fina kläder och pengar som vi ska spara undan. Ett par timmar senare kom även Martin hit, han och Kent har precis stuckit iväg.. dem skulle köra iväg till en grannstad för Kent ska köpa en "mini-motorcykel", dem var ju iväg och köpte en till Martin i fredags.. Ja, vad säger man?  POJKAR  =)

Liam somnade precis, han har varit vaken bra länge, sen 12 ungefär och slocknade nästan i samma stund som jag la honom i sängen. Själv ska jag ta en kopp kaffe och ringa Rebecca.. tjingeling så länge!

Sommar igen ;)

Eva : Haha, nej - klart han inte brände sig, då hade jag ju sagt det och deifitivt inte tagit dit honom mer =)

Vad varmt det har varit denna veckan.. jag har knappt varit hemma och ännu mindre haft någon ork att blogga what so over. Igår var vi ute precis hela dagen, jag packade ihop fika och lite filtar m.m, sedan släpade jag med mig vovven och Liam ut. Vi tog en promenad, sen parkerade vi oss på en gräsmatta intill en skogsdunge, jag i solen och lilleman i skuggan.. vovven varierade sig lite. Traskade hem strax före 16-tiden och började med middag och ganska snart därefter kom Kent hem.. sedan blev det mys i soffan med film.

Idag har jag också varit iväg, jag och lilleman tog en långpromenad, bl.a till Jägersro för att hämta ett gåvopaket som han fått från Libero - innehöll lite Up & Go - blöjor, strumpor, boll osv osv. Sedan fick vi shoppat lite också och tillbringade resten utav dagen ute i det fina vädret, kom hem för någon timme sedan.. mötte Kent i dörren som kom hem från jobb samtidigt. Nu ska vi snart käka middag och sedna blir det slapp i soffan för denna familjen!

Spruta..

Vaccinationen gick över förväntan, visst blev han ledsen - några tårar fälldes och någon liten gråtattack kom, men hans BVC-sköterska lockade snabbt med en spelande leksak och så var han lycklig igen! Men det gick bättre än förra gången måste jag säga, kändes nog lite värre för mig som satt och led för min lilla bebis fick ont  =)  Vi kom hem för en liten stund sedan och lilleman somnade bums, så lite tog det nog på krafterna. Kan hoppas han slipper feber bara..

Han väger nu 7310 gram och är 68 lång  :)

Snaaaaark..

Oh my.. jag är så trött, så trött - vet knappt var jag ska bli av, ögonen svider och kroppen vill inte riktigt hänga med, försöker hälla i mig kaffe för att vakna till liv. Vad jag inte hade gjort för att få sova en stund till, men jag vet att om jag lägger mig nu så blir det tusen gånger värre när klockan ringer om en timma.. uttrycket " mer död än levande " stämmer nog in rätt bra på mig idag. Usch! Jag kan gnälla i all evighet känns det som..

Anledningen till den tidiga uppstigningen är ( såklart ) att lilleman vaknade för en dryg timma sedan och var hungrig, han somnade givetvis om och snarkar gott i sin säng.. vi ska vara på BVC 9.3o idag, så jag ansåg helt enkelt att det var bäst att hålla sig uppe. För att som sagt, undvika att bli väckt ännu en gång, det finns inget värre.. inte just nu iallafall.

Gårdagen var mysig, jag fick minsann upp köksgardinerna och detta följdes av lite dammsugning och tvättning av golv - varför inte när man ändå är igång? Storstädade även i badrummet, dvs skurade och skurade.. sen tog jag med mig barn och hund och ut på promenad i regnet, skönt var det trots att man blev blöt. Men hunden måste rastas, barnet behöver frisk luft och jag - ja,jag behöver helt enkelt motion. 1 ½ timme blev det utomhus iallafall, sen hem och påbörja middagen och strax därefter kom Kent hem, slut efter första dagen tillbaka på jobb efter semestern  =)

Nåja, BVC idag som sagt.. vägning/mätning och vaccination 2, ska bli skoj att se hur mycket han väger och hur lång han är. Sist vi var där, vilket var den 8 Juni så vägde han 5300 och var 63 lång - ska bli spännande. Nu ska jag göra ett ryck här, äta frukost och komma igång lite, känner att jag börjar piggna till så smått..återkommer sen!

Slut på det roliga..

Jaha, då var det måndag igen och med den är Kent´s semester numera över och han började jobba idag, Känns jättekonstigt och trist, nu har man blivit van att ha honom hemma i 4 hela veckor och så är vi ensamma igen - jag,lilleman och vovven. Men men, vi överlever förmodligen, nu är det tillbaka till att se fram emot helgerna igen och det är ju inte fel det heller.. tillbaka till verkligheten och lite mer rutiner, det är lite skönt det med. Hur mycket rutiner man nu kan ha  med ett spädbarn hemma, hah - men skam den som ger sig  ;) 

Liam sov ända till 7 imorse, blev måttligt förvånad kan jag säga, då han oftast vaknar till vid 5.3o.. nåväl, han åt och fick ny blöja, sen somnade han om bredvid mig i sängen och vi vaknade strax före 9 igen. Skönt var det iallafall.. jag har ingen aning om vad vi ska hitta på idag, jag ska förmodligen fixa till lite i köket, sätta upp nya gardiner m.m. Annars blir det rätt lugnt, det regnar och är grått ute, så det är "vara - hemma - och -mysa - väder"  enligt mig.

Igår var vi iväg under dagen, det var strålande väder så det blev lite promenader och sen en sväng till Mobilia bl.a för att handla. Köpte lite nya kläder åt lilleman som växer alldelles för fort, han hinner knappt använda sina kläder innan dem är för små.. sen hittade jag ett par tröjor och byxor till mig själv + lite hygiensaker. Sen fick vi äntligen handlat nya köksgardiner, så dem ska förmodligen upp idag.. om jag lyckas få ner den massiva gardinstången utan att trilla. Det visar sig  :)

Imorgon bitti är det dags för besök på BVC, Liam ska få sin andra vaccination och även mätas/vägas - ska bli kul att se, för han har växt och definitivt gått upp en del i vikt sen sist, han är lång, rund och go  =)  Sprutorna är ju mindre roligt, men ett nödvändigt måste.. vi får se hur det går denna gången, sist blev han himla ledsen..

The Beach.

Phu!

Jag är helt färdig kan jag lova.. vi har varit på stranden hela dagen, med Martin,Hanna och lille Leo - kom hem för 1 timme sedan ungefär och nu har vi precis ätit middag. Vi hade med oss vovven också, vi var ju precis bredvid hundbadet så hon har fått badat och springa, leka av sig helt enkelt. Men så härligt vi har haft det och en hel dag utomhus gör att man känner sig seg i precis hela kroppen.. lilleman är fortfarande vaken, han ligger här på golvet och leker för fullt, skrattar och har sig  =) Han lär somna inom en snar framtid och då ska jag och Kent bädda ner oss i soffan och ha filmkväll.. mysigt och alldelles perfekt.

Adios så länge.. hoppas ni alla haft en bra lördag?