Helg!

Då var det helg igen och dagarna bara flyger förbi, imorgon blir vår lillkille 2 veckor redan ( ! ), hallå ja - två veckor låter visserligen inte mycket i andras ögon.. men för oss är det, att det redan gått 14 dagar sedan han tittade ut, ofattbart! Men det är fantastiskt på alla sätt och vis, han blir mer klar och pigg för var dag som går, äter fortfarande som en alning och sove jättegott - världens snällaste unge. När vi var på BVC i veckan trodde läkaren ( eller SSK kanske hon var ) att han skulle börja krypa tidigt för han är så stark i kropp och nacke. Hon vände honom nämligen på mage en stund och han lyfte huvudet hela tiden och lyckades hålla det uppe en stund i omgångar.. han gör samma sak här hemma när vi bär på honom, hela tiden, hihi. Jaja..nog om det nu, har en tendens att bli lite tjatig. Igår var det som sagt riktigt underbart väder, så vi tog Liam i vagnen och hunden i koppel ut på en långpromenad - 2 timmar var vi ute och traskade, så härligt det var. Sedan blev det en lugn kväll här hemma, Kent lagade mat och vi kollade på film, mysigt,mysigt. Idag har vi ingenting speciellt på agendan, vi får se vad som sker - alla utom jag sover för tillfället så jag ska passa på att plocka undan lite i köket och sätta på kaffe  =)  trevlig helg allihopa!

Kommentarer
Postat av: Katarina

Så gör Meja också med huvudet, jätteduktig! På BB sa dom att det beror på att hon legat kvar två veckor i magen, så det är nu vi ska vara glada att vi gick över tiden :) Ha en skön helg!

2009-03-21 @ 19:35:56
URL: http://fruktsoppa.wordpress.com
Postat av: Jasas.se

Så fort det går! Tyckte det var precis som du ville att prinsen skulle komma ju :) Två veckor är ju mycket, om man räknar 1 dag, 2 dagar, 3 dagar.. osv. Tih <3

2009-03-22 @ 08:52:24
URL: http://jasas.se
Postat av: Carola

Vad kul det är att läsa om lyckliga Josefin. Blir helt glad o varm! :)

2009-03-23 @ 09:11:53
URL: http://carolalola.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0