Josefin - Mamma till världens finaste Liam -

Snabb paus

Tar en paus mitt i packningen, har fått en hel del gjort nu under förmiddagen.. hela köket är tömt ( förutom kyl och frys ) och i övriga lägenheten är det inte alltför mycket kvar. Fortfarande en massa "smått" som ska väck dock.. men det ska väl gå det´å! Det känns lite overkligt att vi verkligen ska flytta imorgon men längtan är stor, det ska bli så otroligt skönt - och ett underbart område har vi hamnat på också, nära till det mesta och precis vid stranden som sagt.

Detta blir förmodligen mitt sista blogg-inlägg på ett bra tag, vi har som sagt inget nät i nya lägenheten, var tvungen att säga upp vårat bredband pga att det inte är samma leverantörer. Och eftersom att det blev en totalt oväntad flytt så tar alla praktiska saker lite längre tid, byta BVC och dagis m.m kändes lite mer aktuellt.. men jag försöker uppdatera mig på annat sätt då och då. Annars hoppas vi på att internet kommer igång inom en snar framtid  =)  Lilleman ligger och vilar för tillfället och jag ska väl återgå till packningen, sen ska vi traska iväg till affären för att handla lite sopsäckar och rengöringsmedel m.m. Ha de fint allesammans!

Carola : Lycka till på onsdag, ska tänka på dig och hoppas att allting går fint! Jag tror fortfarande på att det är en pojke  =D

Bjuder på lite bilder på vår gosse, tagna dem senaste dagarna :

   

   


Blöh!

Jag är SÅ TRÖTT på denna röran nu, saker precis överallt och som vanligt vet jag inte i vilket ände jag ska börja.. jag är skitlat idag och vill egentligen bara slänga mig i soffan, moffa choklad och glo på tv. Men eftersom att vi flyttar i övermorgon ( panik! ) så finns det inte ens på kartan kan jag tillägga.. samtidigt ska man underhålla en lite herre här hemma som tack och lov, har varit på strålande humör dessa "packningsdagar".. tanden hans har ju pluppat upp så han är på gott humör igen, med andra ord : som han brukar vara  =)  Annars går det väl framåt.. bord är isärskruvade, klädkammaren är tömd, hälften av köksskåpen står tomma, alla lakan & handdukar är nerpackade och källarförrådet är mer eller mindre fixat. Men det är ju trots detta en massa småsaker kvar som är skittråkiga för tillfället, men även tråkiga saker måste ju göras - inte sant?

Men snart så, är vi flyttade och kan börja pilla i vår nya lägenhet - där kämpar jag gärna med kartonger, sorterar och organiserar. Ett IKEA-besök måste ju även planeras in, ingen flytt utan ett besök där.. dock vägrar ju Kent följa med, förstår inte vad karlar har emot IKEA egentligen? Ska vi handla tunga möbler och "nödvändiga saker" ( hans ordval ) så följer han med, men då är det snabbt in, ta vad man ska och fort som fan ut igen, GUD FÖRBJUDE att man skulle gå en liten runda när man ändå är där. :)  Det ska suckas och trampas fötter, ifrågasättas varför vi behöver så många ljus osv osv.. så jag åker hellre dit utan honom, lika mycket som han hellre stannar hemma. Men känner jag mina vänner rätt, så kan jag säkert lura med mig någon annan stackare?

Lilleman sover middag just nu, så jag ska faktiskt passa på att äta lite lunch i lugn och ro.. se återgå till sorteringen här hemma. Ikväll får vi förhoppningsvis hem fler flyttkartonger, Milo´s gubbe Mathias har varit så himla snäll och ordnat några stycken åt oss, så dem "får" Kent hämta sen. Imorgon blir det intensiv packning hela dagen lång, förmodligen kvällen också.. och någon gång under lördagen, förmodligen förmiddagen så börjar vi lasta flyttbilen.. Men först ska jag hem till Petra och lämna Liam, för hon ska passa honom under dagen när vi flyttar. =) Så otroligt snällt och det uppskattas, det underlättar en hel del för oss om inte annat.. och han har det roligare där hemma med alla barnen än att glo på oss när vi yrar runt.

Hörs mer sen, tjingeling!


Vem är..

" Anonym om Flytten.:
Duuuuuuuuuuuudududududduudu! Petar på hohoh!?

hahaha... uttråkad eller hög på kaffe

Vart köpte ni er sackosäcK? Och vad kostade den?
Har för mig att det var ni som köpte en sådan till er lillkille...  "


 
... detta,som glömt skriva sitt namn? =)

Flytten.

Nu var det ett tag sen jag skrev, igen.. dagarna går så fort och en massa ska man hinna med nu innan flytten - packning, telefonsamtal och en massa andra "praktiska" saker som måste lösas. Nu är det iallafall klart, på lördag går flyttlasset och då flyttar vi med andra ord in i vår nya lägenhet. Vi var där igår och tittade, jag hade ju inte sett den ännu, Kent var där förra veckan.. den är fin! Totalt nyrenoverad, stora rum, en enorm balkong ( med markis man kan fälla ner ), hiss osv - den är perfekt helt enkelt. Nycklarna har vi fått så det är bara att invänta helgen som kommer, själva flyttprojektet är väl ingen höjdare - men när man väl är inbodd och bara kan slänga sig i soffan och andas ut, den stunden är efterlängtad. Den som väntar på något gott...  ;)

Hur som helst, vi var alltså där igår eftermiddag, kikade runt och planerade lite - Martin kom även förbi och tittade ( dem bor ju bara ett par hus bort från oss nu ) och körde oss sedan hem. Väl hemma fortsatte sorteringen och när Liam var nattad beställde vi pizza och glodde på film, slappade till max - och skönt var det. Det enda negativa med flytten är att vi inte kan flytta över vårt bredband + telefoni till nya lägenheten, vi har Com Hem nu - men givetvis är det ingen Com Hem-hus vi flyttar till, så rubbet fick sägas upp. Med andra ord, kan det dröja lääänge innan vi har ett fungerande internet och hemtelefon igen - men men, det är smällar man får ta.

Vår lille prins blev förresten 6 månader igår =) Det är skrämmande så fort tiden går, tyckte att han nyss föddes. Men han växer och blir större, utvecklas mer och mer för var dag som går och det är så härligt att följa honom.. En tand har kommit nu, så det var en liten gnällig period innan den sprack upp - men nu så, är han sig själv igen.

Men nu, mina vänner - ser jag att klockan slagit 8, vilket innebär att dem flesta företag har öppnat sina telefonslussar. Så datan stängs ner och jag har en mindre evighet framför mig i telefonen.. hej så länge!

Vi ska...

.. F L Y T T A !!!!

Jajjemensan mina vänner, vi har fått en stooor 2:a i Limhamn, ungefär 50 meter från stranden.. en lägenhet i toppskick, stora rum och en underbar balkong! Vi kommer även att ( mer eller mindre ) bo grannar med Martin och Hanna - det känns helt underbart detta. När tiden är kommen kan vi byta upp oss till en 3.a eller 4:a, men just nu är detta precis vad vi vill ha! På tisdag skrivs det kontrakt och vi får även nycklarna till lägenheten.. så det blir flytt inom en vecka. Med andra ord : Jag ( eller vi ) kommer ha häcken full dem närmaste dagarna.. telefon och nät ska flyttas, vi måste ändra våra önskemål angående dagis, byta bvc, packa alla grejer osv osv. Men vad gör det? Ingenting faktiskt, det ska bli härligt att flytta härifrån.. bo nära stranden och fältet, rena drömmen för vovven! Ha ett sovrum ( halleluja ) och bo nära vänner.. jag är helt lyrisk. Snacka om att här ska skrivas listor, hahaha.. Med lite otur blir vi utan internet och telefon ett tag, men det är smällar man får ta.. nåja, nu ska jag gå och fortsätta fantisera om vår nya lägenhet och försöka ta in att vi verkligen ska flytta. På återseende!