Josefin - Mamma till världens finaste Liam -

Det gick några dagar iallafall!

Ähh...jag kunde inte låta bli :

http://flowergarden.bloggplatsen.se/

HEJDÅ BLOGGLIVET!

Sådärja mina vänner, nu har jag gått långt tillbaka i bloggen och sparat alla "viktiga" inlägg jag skrivit. Jag började ju skriva på blogg.se när jag blev gravid ( hade en annan dessförinnan ) och samtliga inlägg under graviditeten är sparade på USB-minne, men nu har jag under dem senaste dagarna även sparat inläggen från det att Liam föddes fram till hans 1-årsdag! Jag ska bara skumma igeom bloggen nu i dagarna för att se så jag inte missat något.. är nästan säker på att allt åkte med på minnet, men bäst att ta det säkra före det osäkra.

Anledningen till allt detta är hur som helst, att jag kommer ta bort min blogg. Jag orkar helt enkelt inte skriva mer.. märker själv att jag tappar stinget mer och mer och ibland känns det bara som ett tråkigt "måste". Så den ryker nu vilken dag som helst, sen får vi se om jag dyker upp i bloggvärlden i framtiden någongång :) Men jag finns ju på Msn, Facebook, telefonen och i verkliga livet, precis som innan..

TACK till alla er som läst - för ert intresse, er omtanke och alla fina råd samt kommentarer man fått längs vägen! Jag kommer däremot fortsätta läsa era bloggar, så jag hoppas ni hänger kvar! Det var allt från mig och mitt sista inlägg ( för nu iallfall ) på blogg.se.

30-ÅRSFEST.

Nu är vi förresten äntligen klara med planeringen av Kent´s 30-ÅRSFEST som ska äga rum i Maj. Inbjudningarna skickade vi ut i början av veckan, eller om det var slutet av förra helgen..minns inte? Dem flesta har redan svarat också så vi har rätt bra hum om hur många som kommer, så vi kan börja handla lite smått redan nu..SK Ö N T! Ska bli skitroligt, min familj kommer också ner tills dess - det känns jätteskoj faktiskt! Vi har hyrt en lokal här i huset, så det blir ingen fest hemma hos oss inte, nej tack - haha!

Busunge.

Här går mornarna undan må ni tro, Liam är i sitt esse från det han vaknar och under hela förmiddagen - eftermiddagarna kan vara lite lugnare,efter han sovit middag. Men det är inget man ska räkna med :) Sedan uppstigningen klockan 7 imorse har han ju hunnit avverka en hel del på sin " tricks-för-att-göra-mamma-gråhårig-på-förtid-lista" såsom äta blomjord, riva ut alla kastruller + tillbehör ca 20 gånger, välta ut hundens vattenskål över hela köket, leka med hundmaten, riva ut alla skor från skohyllan och på köpet även äta lite grus, koppla ur datorn mer än en gång,kasta ner nappar i toalettstolen  osv osv - listan kan göras lång när det gäller vår lilla Kalle Klåfinger :) Men så är det ju, han utvecklas som han ska iallafall, hade nog blivit mer orolig om han var lugn som en filbunke.

Vi är påklädda,iordninggjorda och mätta här hemma, ska snart traska iväg till affären för att handla lite nödvändigt och sen blir det date med Hanna & Leo. Har även date med tvättstugan idag, men det är ju mindre lockande - fast ack så nödvändigt! Mina och Liam´s kläder blir ju skitiga på nolltid, hans för att han är en liten kladdpelle såklart och mina, också därför att han är en liten kladdpelle ;)

Nu ska vi kila iväg, om vi inte hörsunder påskhelgen, så önskar jag er alla en GLAD PÅSK!