Bilder and so on..

Åh, lilleman tog för ovanlighetens skull en förmiddagsvila på drygt 2 timmar, så jag hann med att "storstäda" här hemma.. dvs damma,dammsuga,tvätta golv och städa badrum m.m. Hann t.om med att ta en dusch och raka mina ben.. ljuvligt var det, lagom när jag var färdig vaknade Liam och vi fick besök - har druckit kaffe och snackat lite, nu är vi ensamma igen och tulle leker här på golvet bredvid. Han har precis ätit och snart är det dags med lite lunch för min del också, sen blir det promenad i det fina vädret.. får väl passa på när man kan.

För övrigt "väntar" vi på att vår lille prins ska börja krypa, han har nämligen visat tendenser för att starta.. han böjer numera på knäna, dvs att han "står på knäna" och stödjer armarna på armbågarna eller vad man ska säga. Igår tog han sig fram ett steg, men sen stannade sen upp, han har inte riktigt fått in trixet på hur man gör än  =)  Han har ju sedan en månad tillbaka ungefär stått på alla fyra och gungat fram och tillbaka, men ännu inte stannat till och tagit sig fram något.. förrän igår som sagt. Vi får väl se hur det utvecklas, han har fullt upp iallafall och kämpar för fulla muggar, sötnosen..



I lördags var vi och hälsade på Lie, Katta, Isabella och nyfödda lilla Theodor.. han är sååå liten och söt, sicken skillnad det är nu när man bär på en nyfödd strax efter man haft Liam i famnen  :)  Men åh, så go han är.. Isabella och Liam var dock mest intresserade av varandra mot slutet, dem låg och kramades i en beanbag, haha,goa!Bella pussade så sött och Liam såg knappast lidande ut.



Och så den söta lille Theodor :


Kommentarer
Postat av: JASAS.se

Vad han kan, den lille (som inte är så vidare liten längre) :O



SÅ söta bilder, åh :D

2009-08-24 @ 14:18:55
URL: http://jasas.se
Postat av: Milo

Åhh vad duktig han är wiee ... ser så sött ut när han står så hihi ...



Aww så fina bilder, redan riktigt tjejtjusare ^^, ...

2009-08-25 @ 08:23:08
Postat av: Anonym

Nog hittade vi saker på IKEA, haha, lugnt och skönt var där också, och det gillades.



Jag blev sjuk när jag såg bilden på Liam, så UNDERBAR. Han utvecklas snabbt, tror nog att när man minst anar det så vips så kan han krypa.

2009-08-25 @ 11:34:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0