Idag är det våffeldagen...

...och dagen i ära så har vi ätit, just våfflor! Fast vår torsdag började imorse, vi stack till Öppna Förskolan med Hanna & Leo - kidsen lekte och hade skoj som vanligt! Efter det kilade vi vidare till affären, handlade massa nödvändigheter och icke nödvändigheter - ni vet,sånt som bara "slinker ner" i korgen. Sa hejdå till vårat sällskap, traskade hemåt och dumpade av varorna och så stack vi ut och rastade vovven och lekte lite med henne.. vädret har varit K A N O N idag alltså! Vi kom hem "på riktigt" strax före 13.3o, då somnade lilleman och sov drygt 2 timmar.. jag bara slappade, drack kaffe och njöt av en bok på balkongen bl.a. Dagen har med andra ord varit ljuvlig..

Klockan 16 var det date med tvättstugan, inte världens roligaste grej kanske - men värre saker finns att göra och det var nödvändigt! Kent kom hem, vi gräddade goooda våfflor som vi njöt av alla tre! :) Just nu är han iväg och tränar, Liam har lagt sig för natten.. tycker så synd om honom dock, han vaknar titt som tätt och är ledsen. Han har 2 tänder på gång och han har alltid såna besvär när dem ska ploppa upp, han får jätteont.. det är jättejobbigt, man kan liksom inte göra så mycket mer än trösta och ge alvedon. Vad maktlös man kan känner sig!

Nu ska jag vika den sista tvätten och invänta Criminal Minds som börjar 21:oo - ett måste för mig. Imorgon är det fredag, vilket innebär att det är dags för helg och vi alla är lediga tillsammans! Hoppas på fint väder så man kan vara ute.. den som lever får se! ;)

Hanna : Tack för dina fina kommentarer! Han var lite skeptiskt angående skorna första gången han gick i dem, grät och bara tittade ner på dem hela tiden..han förstod nog inte riktigt vad som pågick :) Men nu så, är det hans bästa, hihi! Jaa,tänk om det var Hanna & Mio! ♥

Milo : Oh ja, han går jättebra i skorna - numera tar jag inte ens med vagnen när vi ska ner på lekplatsen osv, han traskar så fint själv :)

Eva : Fan vad trist med gungorna! Förstår att Neo inte är superförtjust, vem hade varit det? Dem borde tänka lite med på dem allra minsta barnen och anpassa lekplatserna lite bättre.. dem har ju också glädje av att vara ute liksom, gunga är en suverän sysselsättning!

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Det är bara roligt att kommentera! :D Ja tänk om det hade varit Hanna och Mio.. vad roligt!!!!



Stackars liten med tänderna.. hoppas dom hittat upp nu. Jobbigt då dom får så ont för ett måste, så att säga.. Lider med honom (och dig), verkligen!

2010-03-29 @ 20:23:07
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0