Slut på semestern.

Nu är det det ny vecka igen och med den nya tag, Kent började ju jobba igår igen efter över 2 veckors ledighet tillsammans med oss. Det kändes lite konstigt när han inte var hemma, men man vänjer snabbt tillbaka sig igen.. imorgon är det ju röd dag så vi får en extra ledig dag tillsammans denna veckan, mysigt!


Igår tog vi det bara lugnt , jag och Liam.. mös en massa här hemma och plockade lite, var ute på en promenad i snön osv. Och idag har vi haft Petra på besök, supertrevligt var det - fikade och snackade en massa,massa skit som vanligt. Hon är så fin med sin bebismage, rund och go är den - helt perfekt. Det är så fint med gravidmagar, älskar det.. finns nog inget vackrare?
Det har precis käkats middag här hemma ( Korvgryta ) och nu tittar lilleman på Drömmarnas trädgård ( hans absoluta favorit, han har fastnat totalt för det ) .. han fick 3 dvd:er med det i julklapp så vi brukar sätta på det en stund på kvällen. Och nu, nu ska jag göra honom sällskap en liten stund, lata mig i soffan :)

Tack för idag Petra!

Kommentarer
Postat av: Petra

Tack själv gumman!! :-)

2010-01-05 @ 20:26:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0