Uppdatering alá sjukstuga.

Jaha ja, det har inte blivit så mycket skrivande.. dels för att jag haft fullt upp med annat och sen så har det väl inte funnits så mycket spännande att berätta helt enkelt. Torsdagskvällen var ingen hit, Liam blev först bättre efter han fått Ipren och febern sjönk lite på eftermiddagen så han orkade komma upp en stund. Sen var allting relativt lugnt, lyckades t.om få i honom en halv flaska välling och så nattade vi honom. Lite senare vaknar han och har feber igen, relativt hög denna gången och är helt off.. slumrar till titt som tätt och vi står i valet och kvalet om vi ska åka in med honom då han var rätt medtagen. Men efter att vi lyckats få i honom lite vatten + alvedon och öppnat sovrumsfönsret så sjönk febern igen och han piggnade till så smått.. men natten var orolig, han hostade och vaknade jättemycket, medans febern gick upp och ner.

Kent stannade hemma från jobb igår, dels pga att ingen av oss sovit mer än 10-15 minuter åt gången och för att vi inte visste hur dagen såg ut - om vi skulle vara tvungna att uppsöka läkare eftersom lilleman var rätt dålig torsdag kväll/natten till fredag. Men gårdagen var relativt lugn, febern höll sig borta under dagen - dock var hostan och förkylningen densamma, han var lite piggare dock och var uppe lite längre stunder. Maten strulade däremot, fick endast i honom lite gröt och yoghurt, men rätt mycket vatten. Tyvärr kom febern tillbaka inatt, dock var den väldigt låg - men hostan har varit hemsk, precis som innan. Andningen är betydligt bättre, men det känns som om hostan biter sig fast envist..

Idag har han inte haft någon feber än så länge, men snoret forsar i vanlig ordning och hostan är det ingen bättring med alls. Däremot har han varit betydligt piggare idag, varit uppe mer och lekt en massa.. han vaknade för en stund sedan efter att ha sovit ett bra tag - givetvis var det en hostattack som var skälet. Han är hängig och ledsen, hostar en hel del.. och vill inte äta speciellt mycket, bara dricka vatten. Tidigare idag tyckte vi han började bli bättre, men nu vet vi inte.. håller febern sig borta så avvaktar vi. Men blir han dålig iväll så åker vi in med honom, annars blir det VC igen på måndag.. nånting får dem fan göra nu alltså. Det är ju så synd om honom :(

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Det är så tråkigt när dom mår dåligt :( Och sen dom på VC är också värdelösa, dom har ca 15min med varje patient inte konstigt dom aldrig vet vad det är som är fel, dom gissar ju alltid! Blir så irriterad, men din VC kanske är bättre än min ? haha Iaf hoppas hoppas på han blir frisk vill ju ses på tisdag! och vil att ni ska få lite sömn också !

2010-02-27 @ 22:03:37
Postat av: Carola

Plutten då.. :( Nu får han ta o bli frisk!! Krya på sig kram skickar vi genom hela sverige!!

2010-02-28 @ 12:19:55
URL: http://carolalola.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0