Vovvar.

Hej hopp! Då var denna helgen snart till ända.. jag och Liam kom hem för 1 ½ timme sedan ungefär, vi har spenderat denna söndag hemma hos Arijeta, supemysigt! Husky ( henns vovve ) blev precis som Tasha, alldelles förälskad i Liam och var med honom överallt - pussade på och mös en massa. Tasha har för övrigt blivit väldigt mammig, så fort han är ledsen kommer hon och pussar på honom, när vi är ute så tittar hon upp i vagnen med jämna mellanrum för att se så han är kvar, tulla  =)  Hon sover väldigt ofta nedanför hans säng och så fort han vaknar sätter hon sig upp och viftar med svansen, hon är go mot honom - pussar och gosar en massa flera gånger per dag. Idag när vi kom hem från Arijeta så rusade hon fram mot oss, satte sig framför mig  och började pipa mot Liam, så jag böjde mig ner så hon kom åt och så var pusskalaset igång. Hon är verkligen helt frälst.. det är så härligt att se hur mycket hon fäst sig vid honom.

Här kommer lite bilder tagna hemma hos Arijeta :



              


Och så en på Tasha och lilleman  :


Kommentarer
Postat av: Rebecca

VAd gulligt kort på tasha och Liam =)

2009-05-04 @ 10:18:08
Postat av: Eva

Sista bilder var ju bara för underbar! :D

2009-05-04 @ 10:30:14
URL: http://underbaravitre.blogg.se/
Postat av: Jasas.se

Åh vad gullig Tasha är :) Det är så skönt då det funkar som det ska. Saknar Daizi så mycket.. hon var ju också helt frälst i lilla Mio. Och nu hade dem verkligen varit mer än bästa vänner :(

2009-05-04 @ 10:43:33
URL: http://jasas.se
Postat av: Katarina

Jättefint kort på vovven och Liam! Roligt att hon är så beskyddande och snäll mot honom :) Våra kissar törs inte riktigt närma sig Meja ännu, men det kommer nog!

2009-05-04 @ 12:09:31
URL: http://fruktsoppa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0