Utkast: Här har ...

Här har vi vilt skilda sovrutiner, det enda dagen är inte den andre lik, sen har man väl olika sömnbehov från dag till dag. Vaknade i vanlig ordning strax före 6 imorse, hela familjen - Liam åt och fick ny blöja, men var allt annat än pigg.. gäspade, kliade sig i ögonen och blundade om vartannat, så jag la honom i sängen igen och det tog inte många sekunder innan han sov igen. Jag själv, " valde " att inte somna om, var relativt pigg och ville även passa på att få "den där lilla stunden" på morgonen. Det ger så mycket ibland och behovet av den varierar från dag till dag, precis som allt annat.. igår var jag mest intresserad av att få lite sömn, passade därför på att sova när lilleman sov. Idag var jag trött, och sängen lockade när han slumrat till, men tanken att morna sig i lugn och ro, dricka kaffe och strosa runt i myskläder för mig själv - lockade desto mer. Jag har druckit kaffe, ätit frukost, läst lite i min bok, sett nyheterna och nu sitter jag slutligen här, varvar ner med lite bloggar och skriverier.

Vädret är så fruktansvärt tråkigt, idag igen - regnet kommer och går, det blåser och är allmänt trist ute. Men till helgen lovar dem fint väder, varm och sol - det gillar vi. Hoppas dock på att det är lite uppehåll under eftermiddagen så att man kan ge sig ut på en promenad, behöver röra lite på mig känner jag, blir så jäkla seg i kroppen annars.

Min febriga lilla kille i tisdags :

    

Gårdagen, pigg och glad igen och nybadad  :)

    

Kommentarer
Postat av: Milo

Naww tulleman , man ser verkligen hur slö han är på ovanbilderna :(...



Javisst är vädret trist , nu vill jag ha sol och värme.

2009-05-28 @ 07:51:11
URL: http://piixie.bloggagratis.se/
Postat av: Malin

Söta pojken =)



Här regnar det inte än, men ska göra säger dom =( dock så lever jag på lovandet om fint väder i helgen. Idag har jag dock ångest, ska ut på stan och vet inte om jag ska ta liggvagn eller sulky. Har inget regnskydd till någon av dom, men sulkyn tål vatten vilket inte liggvagnen gör. Men tar jag sulkyn blir hon blöt om det börjar spöa =( SUCK! måste införskaffa regnskydd.

2009-05-28 @ 08:02:31
URL: http://lillasmuffen.blogg.se/
Postat av: Eva

Bra att han är pigg o gla nu =)

2009-05-28 @ 09:59:39
URL: http://underbaravitre.blogg.se/
Postat av: Jasas.se

Ja jag tycker att solen ska hitta fram NU - vill börja måla våra utemöbler och soooola!



Gud vad söt :D

2009-05-28 @ 11:01:24
URL: http://jasas.se
Postat av: Malin

Har du tagit bort lösenordet från bloggen? ...

2009-05-29 @ 06:31:17
URL: http://lillasmuffen.blogg.se/
Postat av: Eva

Vafan, jag kommer in på din blogg utan lösenordet.. :S Skumt!

2009-05-29 @ 09:26:28
URL: http://underbaravitre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0