hot, Hot, HOT!

Shit, vilken hetta - igår kväll och inatt var det ju nästan vidrigt så varmt och klibbigt det var, oftast brukar det ju svalna till lite när solen gått ner, men icke. Hemskt var det emellanåt, satt i soffan och riktigt kände hur jag andades n varm luft istället för frisk.. sol och värme i alla ära, men det finns ju gränser. Nåväl, varmt idag också får jag säga.. men vardagsrummet vårt är svalt för tillfället, har både takfläkt och golvfläkt igång, så dem gör ju sitt så att säga. Annars så tvättar jag för fullt och har så gjort sen strax före 7, min lille buse somnade om efter frukost och ny blöja - så jag springer runt och pillar med lite allt möjligt här hemma. Gör regelbundna stopp för lite kaffedrickande då och då, haha..

Vi har en favorit här hemma förresten, vad gäller smakportionerna.. Liam är väldigt förtjust i fruktpurén med blåbärsmak - vi har testat med ett par skedar då och då, och det har gått fint. Men igår eftermiddag skulle vi testa igen och OJ vad han åt - ingenting spottade han ut, han gapade jättefint och verkligen åt. Inget rann utanför munnen mer än lite slabb i mungiporna osv  :)  Tror han åt en 15 skedar ungefär innan det var bra.. han såg så söt ut, satt och smackade samtidigt som han åt. Vi har ännu inte provat någon "mat ", mer än banangröten.. har ett par i skafferiet, bl.a potatis och majs tror jag det var? Men vi väntar lite, tycker det är bättre att låta honom vänja sig vid ett par saker i taget.. gröten och blåbärspurén är en hit iallafall. Passar bra med lite fruktpureér nu i sommarvärmen...

Gårdagen var jättemysig, förutom present så kom min älskling hem med 10 stycken jättefina stora röda rosor - jag älskar ju rosor, för den som inte vet.  Så glad blev jag minsann  =)  .. dem står för tillfället och "luftar" sig på balkongen.

Såhär ser dem ut ;


   

Idag jobbar Kent sin sista dag och sen är det semester för hela familjen i 4 veckor - underbart! Nu ska jag kika på lite bloggar och sen göra lite nytta här hemma.. borde kanske äta lite frukost också?Vi får la se..tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Hanna (at) jasas.se

Jättefina rosor :) Hoppas ni kommer att ha en härlig semester ihop!!

2009-07-04 @ 23:47:58
URL: http://jasas.se
Postat av: Milo

Vi har haft det jättemysigt idag ,tack! :).



Ja det är inte klokt va man samlar på sig mkt mög lol.



vi såg Transformers: Revenge of the Fallen , såg 1:an på bio med så 2:an var ett stort måste att se på bio . Älskar den filmen ;) . Vad ska ni se ? .

2009-07-05 @ 21:34:54
Postat av: Malin med liten Isabell

Kul att det går bra med smakisarna! Jag har lagt det på hyllan ett tag jag, eller vi. men måste nog ta och försöka imorgon igen tror jag =)

2009-07-05 @ 22:40:41
URL: http://lillasmuffen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0