Denna värmen..

Ännu en dag med härligt väder har det varit här i Malmö.. trots att man njuter av solen och sommaren, så har det varit aningen klibbigt. Ljuger ju om jag påstår att man inte svettats kopiöst.. Idag har vi varit ute en del, promenerat samt varit på Plantagen och handlat lite blommor + annat smått och gott - blev blommor till balkongen och lite till köket. Sen kilade vi hem framåt eftermiddagen och lagade lite mat.. hemmagjorda hamburgare och potatissallad, blev jäkla mätt och skulle bara " vila ögonen " efter maten. Vaknade en timme senare, då hade jag somnat halvsittande i soffan, Kent också, haha - pigga gänget.

Liam åt "mat" idag, tidigare har vi bara gett honom fruktpureér och banangröt och det har gått över förväntan,han äter jättebra. Men till lunch idag testade vi med burkmat, det var Potatis och Majs - värmde bara lite mindre än halva burken och han åt kan jag lova! Utan miner eller att spotta ut, han gapade hela tiden och smaskade på för fullt.. när det vi värmt upp var slut så blev han jätteledsen och vi fick värma på resten. Han åt alltså upp hela burken utan bekymmer och blev mätt som en plätt - det var riktigt populärt, så det får vi köpa fler gånger.

Äventyren i sängen fortsätter, han klättrar och hasar för fullt, detta är ännu en kväll han somnat "hängandes" i spjälsängsskyddet  :)  Ni ska få se själva.. igår somnade han på mage högst upp i sängen, imorse vaknade jag av att han låg och "pratade" och går då upp och tittar ner i hans säng - då ligger han på rygg nere i fotändan. Hur lyckas man..?  =D



Kommentarer
Postat av: Carola

HAHA.. så där var Lina med!Som en ål.. Bättre nu faktiskt.. syns knappt att hon legat i sängen.. :D

Klibbigt är bara förnamnet btw.. tvi vale! ;) Kramar

2009-07-16 @ 21:44:12
URL: http://carolalola.blogspot.com
Postat av: Sofia

nu har jag läst ifatt.. Go han är lilleman, haha.. Här käkas det oxå för fullt, majs och potatis, potatis och blomkål, blåbärspuré, persika och annat mumsigt. Neo har gillat allt vi testat, gapar bara och sväljer, haha.. Men när jag har gett honom banan så ser han nästan förnärmad ut och släpper ut den lika snabbt så det är säkert fel konsistens för herrn. Här är det inte heller tal om några smakportioner utan ska det vara så ska det, dvs ofta en hel (liten) burk :-)

2009-07-16 @ 22:20:04
Postat av: Hanna (at) jasas.se

Så duktig han är :) Skönt när det funkar med maten!!



Ahw.. nej jag fattar inte heller hur dem lyckas, de små.

2009-07-16 @ 22:34:37
URL: http://jasas.se
Postat av: Milo

va kul att maten funkar så bra , skönt :)



Hahaha känner igen det med att åla i sängen , Miranda va oxå makalös på det, la henne på ett ställe och hon vakna på ett annat, men va glad så länge han ålar sen kommer det att han reser sig upp , mitt hjärta satt i halsgropen första gången jag upptäckte att miranda rest sig i sängen , blev att sänka :P hehe ...



Greppet han håller i spjälskyddet va ju bara för sött haha ...

2009-07-17 @ 08:21:08
Postat av: Eva och Neo

hihih, längtar tills vi kan ge neo lite smak portioner :D

2009-07-17 @ 09:49:55
URL: http://underbaravitre.blogg.se/
Postat av: Eva och Neo

hahahaha.. Ja gåstol är bra, men se upp och akta era fussingar för det gör onte när man blir överkörd :P

Än så länge så puttar han stolen bakåt :P

2009-07-17 @ 09:56:27
URL: http://underbaravitre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0