Energi!

Tadaa! Det blidde inget vilande idag, jag fick värsta städkicken nör jag blivit klar med tvätten vid 12, så jag satte igång.. har nu lagt alla bebiskläder i lillemans byrå + hans sängkläder och babyfiltar. Ställde iordning alla blöjor, tvättlappar osv som vi redan köpt i städskåpet + på skötbordet, bäddade hans säng lite halvdant med spjälsängsskydd och madrass. Dammsugade, moppade golv, städade wc, renbäddade våra sängar.. sen traskade jag till affären, köpte lite nya blommor ( gröna växter ) och annat smått. Nu är här fint! Vi är redo för bebis nu! Hihi, det är så skönt.. allting är kalrt nu, t.om BB-väskan är packad och står redo i hallen, tjohoo! Resterande av kvällen har jag spenderat framför tv:n, Kent har jobbat över och kom hem för en liten stund sedan, så nu ska jag mysa med min älskling! Jag mår förresten jättebra nu, känner mig inte sjuk eller något alls..enbart pigg och glad.. skumt? Men bra! tjingeling så länge gott folk..

Kommentarer
Postat av: frida

så mysigt att fixa iordning för lillen :)

2009-01-28 @ 20:16:06
URL: http://frudernmar.se
Postat av: sofie

men fan va skönt! whoohoo!

2009-01-28 @ 21:06:50
URL: http://bolli.blogg.se/
Postat av: Martina

underbart!! men nu får du viiiiiila!!! förlossningen å första 3 månaderna kommer ta en MASSA energi!!! vila å läs å kolla på tv å ät!!och sen, när du ligger och ska föda, så glöm inte att ANDAS!! mitt tips nr 1! A N D A S

2009-01-28 @ 23:39:38
URL: http://noramoments.blogspot.com
Postat av: Carola

Va duktig du är.. jag minns att jag stäade alla skåp i köket tre dagar innan Lina föddes.. Hon kom dock 3 veckor för tidigt med akut snitt.. men jag minns känslan att allt ska vara klart! Sängen hann vi dock inte bädda, fick Martin åka hem o göra.. ;)

Hoppas lilleman kommer snart till er!! Kraaaaam

2009-01-29 @ 07:43:28
URL: http://carolalola.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0