Utvilade - JA.

Godmorgon - här är en utvilad mamma vill jag lova, Liam har sovit hela natten  och likaså jag och Kent. Han somnade utan problem igår kväll efter han ätit och blivit fixad inför natten, sen sov han till 5.o5 imorse.. trodde knappt det var sant, vi hörde att han började böka runt i sin säng - steg upp och kikade ner och möttes av en strålande glad liten kille som inte kunde sluta le. Så vi mös lite allihopa och så blev det frukost, Kent stack till jobb strax före 7 och i samma veva somnade Liam om.. så nu sover han gott och jag håller på att tvätta. Det ska bli fint väder idag har dem lovat ( och jag tror dem ) så det blir promenad med vovven och Liam i eftermiddag skulle jag tro  =)

Gårdagen gick undan, vi sov till 9 ungefär ( med undantag för nattmål ) och sen mös vi lite här hemma innan vi kilade ivä,ordnade med lite ärenden och jag köpte kläder.. bl.a tröjor och underkläder. Mötte upp Kent när han slutat, handlade lite på vägen och så kilade vi hemåt och han fixade god mat.. sen rullade kvällen bara på i en jäkla fart, var helt slut och slocknade utan problem kan jag lova. Nu är det iallafall helg och vi hoppas på fint väder så att man kan vara utomhus mycket..  Vad ska ni hitta på?


Kommentarer
Postat av: Linda

jag ska till frissan.. =) äntligen! hehe.. hoppas ni får en fin dag.. skönt & få sova hela natten! =)

2009-04-24 @ 08:01:30
URL: http://pazur.blogg.se/
Postat av: milo

Alltid underbart när man får känna sig utlvilad , det gör så mkt för en :)



Ja jag hoppas vädret blir fint idag för jag ska vara ute mer eller mindre hela dagen hehe ... men det ser ju lovande ut nu :P



Oj i helgen , vi har inte spikat än men har snackat om skånes djurpark på lördag och söndag blir det Bokskogen , promenad och sen grillning :) Ni då?

2009-04-24 @ 08:13:25
URL: http://http://piixxie.blogg.se
Postat av: Malin

Visst är det härligt och få sova en hel natt? =) När somnar lilleman?



Jaaaa ska bli strålande sol idag, gissa om jag ska sola? =) Ooooohja

2009-04-24 @ 08:17:20
URL: http://lillasmuffen.blogg.se/
Postat av: Malin

Javisst behövs det =D man är ju så blek och fin(läs ful =P) Haha.



Okej. Jamenvisst ska man inte klaga. Isabell har alltid vaknat en gång per natt, två någon enstaka gång. Hon somnar mellan 20-22 och vaknar mellan 05-07, äter lite grann och sen kan hon somna om igen =)

2009-04-24 @ 08:27:45
URL: http://lillasmuffen.blogg.se/
Postat av: Malin

Bara fyra dagar yngre =) kanske tre beronde på tiden =P Hehe



Så skönt! Nej klaga ska man ju verkligen inte =) Lillan sover nu igen, skönt! Förstår inte vad folk menar, bebisar sover ju hela tiden ju, Hehe



Hur funkar det och ge lilleman ersättning? för visst får han det om jag inte missminner mig. Vilken ger du? Hur mycket äter han?

2009-04-24 @ 09:11:00
URL: http://lillasmuffen.blogg.se/
Postat av: Nevenka

Ja jag har hört att det blir värre, så fort jag klagar på hormornena får jag höra "vänta bara tills efter förlossningen" haha! Nu har vi bokat datum på Tittutkliniken den 11 juli. Ska blir så spännande, ibland vill jag ha en pojke å ibland en flicka. Tack å lov att vi inte behöver bestämma det själva, tänk vilket jävla beslutsångest å välja! Tack å lov att det är kliniken som kommer yttra sig om det istället =)

2009-04-24 @ 13:53:44
URL: http://fulltankat.blogg.se/
Postat av: Katarina

Men åh, duktiga lilla Liam! Gud vad skönt för er att få sova en hel natt, kanske Meja kan prova det någon dag? ;) Iofs brukar hon ju sova 6 timmar ibland så det får väl nästan räknas som en hel natt, i alla fall om man jämför med att behöva stiga upp varannan, var tredje timme som man gjorde när man ammade.

2009-04-24 @ 19:14:58
URL: http://fruktsoppa.wordpress.com
Postat av: Eva

Han tänkte väl att han skulle unna sin mor/far lite lyx ;D

kan alltid behövas

2009-04-27 @ 12:50:53
URL: http://underbaravitre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0