Förkyld.

Satan, vad jag är förkyld - jag visste det, kändes i hela kroppen under söndagen att det var på gång. Gårdagen var ingen höjdare, näsan rann och halsen värkte - jag var helt slut i kroppen med feber som kom och gick under dagen och huvudvärk. Men som tur är har vi världens snällaste bebis så dagen gick hur bra som helst, vi mös en massa i soffan och han var lika glad som alltid - lilla tulle som blev 1 månad igår  =)  Idag känner jag mig helt okej, är fortfarande förkyld och lite varm och matt emellanåt , men inget halsont iallafall och det är vi glada för. Det börjar förhoppningsvis gå över..En förkylning ska man väl överleva, speciellt om jag tänker på alla dunderförkylningar jag fick under graviditeten, jösses - totalt knäckande.  Nåja, man ska inte gråta över spilld mjölk. Orken är det inget fel på direkt  ;)

Idag ska jag och Liam träffa Petra och umgås med henne, ska bli jätteroligt, verkligen! Massa att prata om, så det blir att vi fikar i stan - och det ser ut som om det blir kanonväder ute, perfekt. Lilleman har precis somnat, lite förmiddagsvila.. så jag ska passa på att äta lite frukost och fixa lite innan det är dags att röra på sig. Man är ingen tidsoptimist längre, med en bebis hemma, haha.

Idag slutar Kent tidigt och sedan ska han inte jobba igen förrän på tisdag och GUD så härligt! Underbart mysigt att få några dagar ledigt tillsammans allihopa - det har vi längtat efter.

Men jo, om jag skulle ta och komma igång lite här hemma så man slipper stressa sedan, vet aldrig när ltien vaknar och det är alltid en fördel att vara klädd och vidgjord tills dess. Ha en bra dag allesammans!

Kommentarer
Postat av: sofie

grattis till lillen!! :D

2009-04-09 @ 09:33:21
URL: http://bolli.blogg.se/
Postat av: Katarina

Grattis på 1-månads dagen i efterskott :)

2009-04-09 @ 09:49:59
URL: http://fruktsoppa.wordpress.com
Postat av: milo

Fyy för förkylningar :(

Du får ta och krya på dej!

Ha en bra dag du me ;)

2009-04-09 @ 10:01:08
URL: http://http://piixxie.blogg.se
Postat av: Eva

Hihi, saknar du din livliga mage? :P



haha.. Jag tackar för att jag får fortsätta läsa.. :P

2009-04-10 @ 11:32:41
URL: http://underbaravitre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0