Besök.

Jaha, nu var helgen över och likaså måndagen snart, dagarna går snabbt...  Liam blev 4 veckor igår, helt otroligt som tiden flyger fram! På onsdag blir han 1 månad - i can´t believe it.

Vi har haft besök från västerås under helgen, min familj har varit här nere i Malmö och hälsat på, jätteroligt - verkligen! Lilleman har fått en massa fina kläder och saker, bl.a ett babygym som han senast idag har legat och smajlat för fullt i. Dagarna har hur som helst varit jättefina, Liam har myst för fullt med sin mormor som nästan inte ville släppa taget en sekund,hehe.. skoj att träffa familjen iallafall, det händer ju inte alltför ofta med tanke på avståndet och alla har sitt med jobb osv osv. Men nästa gång blir det nog vi som åker upp, till sommaren - är ju bara cirka 2 månader kvar dit, så skönt med lite sol och värme! ( förhoppningsvis )

Måndag var det idag ja, och den har jag och Liam spenderat med Milo och Miranda hemma hos dem, ett nöje - som alltid..  =) Drog oss vid 16- tiden och mötte Kent i stan, tog en liten promenad och sedan bar det av hemåt.. lagade middag och mös med lilleman, som nu sover gott. Kent är ute med vovven just nu och när han väl är uppe blir det väl lite mys framför en film eller något. Imorgon ska vi till BVC, väga och mäta den lille, spännande! Det är så skoj, när han föddes var han ju 53 cm lång, och 3 veckor senare var han redan 56,2.. växer så det knaugar! Men det är så kul, för han hänger med mycket mer nu..är vaken och glad, tittar och ler en massa - himla pigg är han den lille. Fortfarande vaknar han i regel bara en gång per natt och äter, sen somnar han om igen och sover så gott, härligt är väl det. Han är världens snällaste, lugn och go..

Tjingeling så länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0