helt slut.

Bah, nu har vi nästan precis kommit hem, klev innanför dörren för en liten stund sedan och jag är helt slut! Vi stack iväg vid 12-13 tiden.. har shoppat lite :) Jag hittade bl.a lite kläder till nyår - kjol och en fin tröja till, Kent hittade också lite smått och gott.. sedan handlade jag annat också som alltid är "bra och ha" , haha. Sedan gick vi och käkade, dansk fläskstek med potatis,skysås och äpplemos/rödkål.. premiär för mig, första gången ever som jag åt det och det var så jävla gott kan jag meddela. Sedan blev det lite Mobilia, handlade lite.. minns knappt vad, då är det väl rätt illa antar jag, hihi.  Men vi har haft en mysig dag iallafall, nu ska jag kolla runt lite - sedan blir det soffan och film, tjingeling!

Tack för kommentarerna förresten! Mja, jag ska sluta fixera mig så mycket, det blir ju vad det blir liksom.. oavsett hur mycket jag stressar upp mig så - det som kommer ut kommer ut, flicka eller pojke - skitsaksamma. Vi får se vad dem säger på tisdag, det ser jag fram emot, ultraljud är så jävla häftigt.. åh, Hanna & Martin var på sitt första ultraljud idag och dem ska ( också ) få en pojke! Så himla roligt ju, ännu en lilleman.. och glada är väl papporna, hehe ;)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh vilken mysig dag , har du nu sparat nått så du kan köpa lite nya plagg till efter du fött eller du smällde allt ? hehe ..

Ja det ska ju vara första gången för allt ju , förr eller senare , kul att du gilla det tycker själv om det :)...



ja det är en väldig upplevelse med ultraljud, minns själv när man låg där och kollade på tv och såg sitt barn hoppa runder och röra sig, det va så overkligt för en trots att man vet om att det finns ett liv i ens mage som gör sig redo att möta världen , åhh vill uppleva det igen :):)...

Hoppas allt går bra på tis, hoppas man får se bilder från detta ultraljudet med , väntar ivrigt hehe :)...



kramar

2008-12-27 @ 22:27:29
URL: http://piixie.bloggagratis.se/
Postat av: sofie

hahaha! whaat? vad va det nu som va så roligt? :P



jag tänkte förresten hälsa på gamla mr ahola idag på jöbbet....han har tjatat så mycket så får väl göra det...jobbar ändå på jylland denna helgen, nära å bra =)

2008-12-28 @ 10:17:37
URL: http://bolli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0